باسلام به دانش آموزان عزیز
در راستای آشنایی دانش آموزان با رشته های دانشگاهی روز سه‌شنبه ۲۵ آذر ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ جلسه آشنایی با رشته مهندسی کامپیوتر توسط دکتر زرندی ریاست دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر بصورت مجازی برگزار می‌شود حضور دانش آموزان در این جلسه ضروری است.

فیلم این جلسه از طریق پنل کاربری در کارسنج قابل مشاهده است.

اولین وبینار از سلسله جلسات معرفی رشته با موضوع معرفی رشته مهندسی کامپیوتر در تاریخ سه شنبه 25 آذر باحضور بیش از 150 نفر از دانش آموزان مقاطع نهم تا دوازدهم دختر و پسر مجتمع مهرآیین در ادبی کانکت برگزار شد در این وبینار جناب آقای دکتر زرندی ریاست محترم دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر به معرفی کامل رشته پرداختند و به بررسی تأثیر رشته کامپیوتر بر مشاغل آینده و توجه به لزوم آمادگی برای این تغییرات پرداختند. در پایان ایشان به سوالات دانش آموزان پاسخ دادند.